Depending on the purpose cheerleading prestashop themes of your Web site - whether to support an off-line business, to sell your products
[URL=http://templa itemonsters.com/pr estashop/catering- prest
In this on-demand technological world, companies are paying a lot of attention to strengthen their information technology (IT) infrastructure. It is mainly night club prestashop theme 2012 because of
Zdravím, hledám grafika, který by mi udělal design. Přehledný, jednoduchý a příjemný, to by byli hlavní kritéria. Taktéž rozumná cena, přece jen nic nevydělávám www.fucka.cz, tam by ten design přišel, mohl bych poskytnout i subdoménu s 1GB místa.
Díky všem, co by se do toho pustili, odpovědi pište na mail lukas(zavináč)fucka.cz nebo ICQ 204945024, ale tam napište co chcete a kdo jste, píše mi hodně lidí, takže spíše mail
Upravil/a eazer dne 09-05-2010 14:32
Fucka.cz - Schovka server, jedíný svého druhu! proměň se v cokoliv! Více na www.fucka.cz
čau mno já bych se do grafiky rád pustil, cena bude rozumná 100% btw chceš psd nebo také kód
www.gravitydesign.cz - profesional webstudio for you
--------------------------------------------------------
Potřebujete design, který nebude drahý, ale přesto bude vypadat dobře? Jestli ano, napište mi PM, nebo
tak hlavní je grafika, pokud za stejnou cenu uděláš i kód, tak i s kódem
Fucka.cz - Schovka server, jedíný svého druhu! proměň se v cokoliv! Více na www.fucka.cz
Tak to se bych se s tebou dohodl na té grafice ;-). Kód by stál další peníze ;-)
www.gravitydesign.cz - profesional webstudio for you
--------------------------------------------------------
Potřebujete design, který nebude drahý, ale přesto bude vypadat dobře? Jestli ano, napište mi PM, nebo
tak kodera mám, takže jen grafika ok, napiš mi na ICQ 2049*45*02*4 (bez hvězdiček, kvůli spambotům)