March 19 2024 02:59:29

Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
top downloady
Status Server Panel 1.0
V.I.P Account mód 1.02
Admin Systém v0.2
Unban Systém 1.2
Banner System 2.0.4
Nicks mod 1.3
zWar Warscript 2.0
GAMESTATS
News cats- obrázky
Accordion navigation...
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.

14/09/2012 11:33
Компрессо
р медицинск
ий REMEZA VS 204-100 ТD купить Бобринец
Продам: Компрессо
р поршневой
REMEZA Fiac F-270.АВ 850/

14/09/2012 11:19
Depending on the purpose cheerleading prestashop themes of your Web site - whether to support an off-line business, to sell your products [URL=http://templa
itemonsters.com/pr
estashop/catering-
prest

14/09/2012 10:48

14/09/2012 10:29
скачать игру смерть шпионам подиум икона стиля скачать игру [url=http://www.an
othercadillac.tk/k
oncert/0_743.html]
business law emerson скачать

14/09/2012 10:01

14/09/2012 09:50
To make a good website, the gifts prestashop theme download [URL=http://templa
itmonsters.com/pre
stashop/baby-s

14/09/2012 09:28
Стенды для запрессов
ки и выпрессов
ки шкворней грузовых автомобил
ей продажа Симферопо
ль
Продам:

14/09/2012 08:20

14/09/2012 07:57
In this on-demand technological world, companies are paying a lot of attention to strengthen their information technology (IT) infrastructure. It is mainly night club prestashop theme 2012 because of

14/09/2012 07:34
Nipple clamp coronary heart) because you have additional Elvis dolls to the edge doll assortment! Now Obama supporters can proudly incorporate Ba

Číst diskuzi
 Tisk diskuze
Všeobecná pravidla
Xer0
#1 Vytisknout diskuzi
Přidané 27-04-2010 16:33
Avatar člena

Hlavní Administrátor

Příspěvek: 30
Založený: 01.01.70

Komunita PHP-Fusion je dobře známá, díky společenství a ochotě pomáhat jiným. Byli by jsme rádi, aby toto zůstalo nadále, abychom byli schopní vzodorvat protikladům, proto jsme vytvořili tyto pravidla, která musí všichni členové dodržovat. Tato etika se vztahuje na všechny členy, na této a na všech PHP-Fusion stránkách, narodních i mezinárodních.

Hlavní pravidla

Toto je mezinárodní projekt. Nezapomeòte na to, že jakmile něco nevyhovuje v jedné kultuře, a v jednom jazyku, nemusí být vyhovující v další kultuře a v jazyku. Na tomto projekt se podíleli lidé různého věku. Pamatujte na to, že co je vyhovující pro jednu věkovou kategorii, a nebo pohlaví, tak to může být urážející pro jiné věkové skupiny a nebo opačné pohlaví.

Spamování a trollování

Spamování a trollování se nikde a nikdy netoleruje!

Všeobecná příručka příspěvků

Příspěvky prosím dávejte jen do jedné kategorie. Když vytvoříte téma ve špatné kategorii, napište některému z moderátorů, ať téma přemístí. Název tématu musí vystihovat aktuální debatu. Nepoužívejte názvy tématu typu „Pomoc! Co mám dělat?“ atp.

Témata

Přečtěte si prosím napsané téma, před tím než ho odešlete a přesvědčte se, že ho vkládáte do správné kategorie. Pro všeobecné konverzace použijte prosím kategorii PHP-Fusion General Discussion.

Jazyk

Nepoužívejte vulgární výrazy. Jsme tu pro lidi všech věkových skupin a byli by jsme spokojeni, aby jste se cítili spokojeně. Vulgární výrazy se chápou jako: urážlivé, rasistické, etnické nadávky, ponižování ostatních členů a nebo urážky na tělesné vady, osočování, propagování násilí. Flaming nebude tolerován.

Avatary

Před tím než nahrajete a vyberete svůj avatar, důkladně si to promyslete. Byli by jsme rádi kdyby byl v rodinné atmosféře, a avatary, které nebudou přijatelné budou smazány. Na avataru nesmí bát zavádějící text, nebo odkaz. Můžete se setkat s takovými avatary, které byli vytvořeny pro tvůrce a zakladatele ? tyto avatary byli vytvořené pro členy týmu ? proto je nepoužívejte.

Obrázky – podpisy

Ve vašem podpise nesmí být obrázek větší než 468px (standardní banner) ** Velikost písma a formátování**

Nepoužívejte ve správách či podpisech velká písma. Můžete použít formátování (tučné, kurzíva, barevné…)

Odkazy

Odkazy na warez (= ilegální materiál), je zakázané vkládat. Pornografie není povolená a odkazy na stránky s touto tématikou je třeba označit za stránky pro dospělé.

Obrázky

Prosíme, aby jste vkládali obrazky jen s danou tématikou a aby jste dbali na velikost a rozměry obrázku. Každá nemá rychlé připojení k internetu.

Spolupráce

Na všechny otázky je třeba přímo odpovědět. Nepodceòujte ostatní. My všichni jsme také začínali, na to nezapomeòte když budete odpovídat na otázky. PHP-Fusion se bude dále vyvíjet, jen když budeme všichni spolupracovat Pamatujte na to, když dáváte otázky, nebo na ně odpovídáte.

Buď konstruktivní

Myslete na to, jako by jste mohli přispět a pomoci tomuto projektu. Nepohneme se dál, když členové nebudou schopni se podílet se svými nápady a myšlenkami. Když budete jen kritizovat, tak tím pádem pozastavíte, aby toto společenstvo dále rostlo.

Uznání

Nezapomeòte vznést ostatním uznání. Nevztahuje se jen na autorská práva, ale i na vyřešení problémů. Velmi důležitá je správná odpověï, která každému zjednoduší další spolupráci.

Když nebudete ochotni dodržovat tyto pravidla, můžete dostat upozornění, nebo ban od administrátora. Nesprávné chování, urážky a další urážlivé odkazy, jak je výše zmiòováno, budou bez upozornění vymazány!

Originál: http://php-fusion.../coc­.php
Přeložil: Winci
 
www.escape-portal.eu
Přejít na fórum:
aktuální verze

vyhledávání
*Rozšířené vyhledávání
online uživatelé


eazer

Offline

Xer0

Offline

Jakub

Offline

DrakMrak

Offline

Ales83

Offline

unrenoker

Offline

Spoobeblipt

Offline

Mousipieste

Offline

SemiAngelette

Offline

scocheWhatt

Offline



uživatelů: 1,545
online: 0
hostů: 0



ti co nás podpořili
Gravity Design